Google+

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Google Developers Group Thessaloniki - 78th TIF 7-15 Sept. 2013


Google Developers Group

Μια πύλη στον θαυμαστό κόσμο της Google,
στα εργαλεία και την τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας,
ανοίγει η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΘ-Helexpo θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος Inno-tech το Google Developers Group Thessaloniki Playground,  όπου θα συμμετάσχει η κοινότητα των προγραμματιστών της Google (Google Developers Group) και εκεί θα έχουν την δυνατότητα να δουν οι επισκέπτες τα τελευταία τεκταινόμενα στον χώρο των νέων τεχνολογιών.

Εφαρμογές όπως τα Google maps, το chrome, εφαρμογές android, το Google drive και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη «βιομηχανία παραγωγής νέων ιδεών» της Google θα παρουσιαστούν στο  εντυπωσιακό αυτό “Playground”.

Στο πλαίσιο αυτό η νότια πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα μετατραπεί σε Google Developers Gate, «φορώντας» τα χρώματα και τα logos των γνωστότερων εργαλείων του κορυφαίου παίκτη του διαδικτύου.

Πέρα όμως από τα επιτεύγματα της Google, το “Playground” των Google Developers Group θα αποτελέσει σημείο συνάντησης με υποψήφιους συνεργάτες-προμηθευτές από όλη την Ελλάδα και από τους προσκεκλημένους διεθνείς επισκέπτες, που έχουν να προτείνουν τις δικές τους ιδέες στην κοινότητα της Google για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων/υπηρεσιών τους.



Official Hashtags for Thessaloniki
o  #GDGThess 

Official contact email for info
GDG.Thessaloniki@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου